måndag 5 september 2011

I once was blind but now I see, I once was bound but now I'm free

Tja!

Gårdagens kyrkobesök var liksom youth group något av en upplevelse. Gudstjänsten skiljde sig på många sätt från de gudstjänster jag varit på i svenska kyrkor. För det första så såg kyrkan knappt ut som en kyrka på insidan, det var inte det här med stengolv, högt i tak, altare och krucifix, utan det såg mer ut som en vanlig samlingslokal. Längst fram fanns en scen där "bandet" spelade trummor och elgitarr och sjöng första halvtimmen. Sedan pratade pastorn en kort stund innan det var dags för en tio minuters kafferast och alla gick ut i entrén och socialiserade sig. Efter rasten var det en kvinna som pratade rätt länge innan alla sjöng en avslutande sång. Inga psalmer, orglar eller prästkåpor så långt ögat kunde nå. Jämfört med svenska gudstjänster kändes denna väldigt modern och jag gillade det faktiskt, så jag tror att jag tänker fortsätta komma dit på söndagarna.

När vi var i kyrkan passaded Dori även på att presentera mig för en väldans massa folk, bland annat hennes bror och syster samt några kvinnor som jag inte riktigt minns vilka det var... Men det vktigaste: hon presenterade mig för en av hennes vänner vars son är simmare. Jag tror dessutom att kvinnan själv är tränare för simklubben eftersom hon verkade ha väldigt koll på de olika grupperna, träningstider osv. Jag gav henne min mailadrress och hon lovade att hon skulle maila mig info om registreringen och annat. Plötsligt blev jag väldigt taggad på att simma igen!

Resten av dagen ägnades åt att sätta ihop min bokhylla och fixa klart mitt rum. Det blev väldigt väldigt bra till slut och jag älskar det! Snart kommer det lite bilder på rummet, och även resten av huset för er nyfikna.

Var även och köpte en ny telefon, eftersom det tydligen inte fungerade att byta simkort i min. Min nya är rosa och kostade ynka 39 dollar. Trodde jag. Tills jag kom till kassan och de sa 44 dollar. Då insåg jag att momsen visst inte var inräknad i priset... Men trots detta var det ett väldigt bra pris, särskilt med tanke på att jag fick 20 dollar i startkapital på kontantkortet.

Nu ska jag skypa lite med familjen och sedan bär det av till gallerian med Alisha. Kanske jag kan hitta ett par skor där idag.

Hare bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar