måndag 14 november 2011

Klänning

Godkväll!

Idag följde Dani med oss till kyrkan, kul! Dessutom åkte vi dit en halvtimme tidigt för att delta i något som kallas för OnRamp och som är en slags diskussionsgrupp som träffas varje söndag kl 10.30. Anledningen till att vi var tvungna att gå dit var att jag och Alisha har tänkt volontärjobba för kyrkan, och för att få göra det behöver vi närvara vid fyra OnRamp-tillfällen. Hur som helst hade de gratis fika där, men jag (håll i hatten) behärskade mig och åt inget fika alls! Anledningen var dels att jag precis borstat tänderna, men också att jag var mätt efter min annorlunda men goda frukost - quinoa med mosad mango och banan.

Efter kyrkan var det äntligen dags att smaka på vår fantastiska dressing, tillsammans med resten av ingredienserna i Wendy's sallad: sallad/färsk spenat, äpple, torkade tranbär, riven ost, kyckling och de honungsrostade pecannötterna. Och även om dressingen fortfarande mer liknade apelsindressing än granatäppeldressing så var det hela väldigt, väldigt gott!

Eftermiddagen spenderades i Pine Centre Mall tillsammans med Sonja, Alisha och Dani. Anledningen: jag var tvungen att hitta en klänning till skoldansen om ett par veckor. Och ni kan ju ana min lycka när jag hittar en klänning (från Sirens) som jag gillar jättemycket och som passar och när jag tittar på prislappen ser jag att den bara kostar 15 dollar! Gillas starkt! Förutom klänningen kom jag dessutom hem med ett halsband (olikt mig, jag vet), från Ardene.

Innan middagen följde jag med Dori för att titta på hennes volleybollmatch (hon spelar varje vecka i Prince George Adult Legue), som tyvärr slutade i förlust. När vi kom hem spenderade jag en stund med att läsa om typisk svensk mat, vilket var väldigt intressant men tyvärr fick mig att längta ännu mer efter filmjölk, mesost och falukorv. Till middag åt vi i alla fall chili con carne, vilket åtminstone såg exakt likadant ut som hemma (med undantag av cellerin och paprikan. Btw så har jag lärt mig äta både paprika och celleri, vilket jag är omåttligt stolt över!).

Det är inte bara mat jag saknar från Sverige, utan min familj, släkt och mina vänner! Hoppas att allt är bra därhemma och att ni också får lite snö snart!

Nu är det strax dags att gå och lägga mig, för i morgon väntar leadership som vanligt. Trots långhelgen känner jag mig långt ifrån redo att gå till skolan igen. Antar att det kan vara det uteblivna höstlovet som spökar...

Godnatt/godmorgon!

Ps. Grattiskramar till min kusin Hanna som fyller 7 år idag!

4 kommentarer:

 1. Selleri Ylva, det trodde jag inte om dig...

  SvaraRadera
 2. Får man se klänningen kanske??;-)

  SvaraRadera
 3. En bild på klänningen skulle sitta fint! Puss

  SvaraRadera
 4. Jag vet, inte jag heller :O
  Du ska få se den, ge dig till tåls! ;)

  SvaraRadera