tisdag 22 november 2011

Frisyrer

Godkväll!

Helgen förflöt inte alls som planerat, med ett missat cardioboxpass, ett inställt biobesök och en utebliven hockeymatch. Trots detta var den rätt så lyckad - jag hann äntligen med att lägga upp Vancouverbilder på fejan, prata med saknade vänner i Sverige, se filmen One Day, äta en väldigt god söndagsfrukost (yoghurt, granolamüsli, jordgubbar och hallon varvat i ett stort glas), gå till OnRamp och till kyrkan, åka över till Danis för kakdekorering och filmen The exorcism of Emily Rose samt städa badrummet.

Igår lockade Alisha mitt hår, och resultated blev förvånansvärt bra:

Bilden är tagen efter kyrkan, då lockarna tyvärr börjat gå ur något
Förhoppningsvis är det ungefär såhär mitt hår kommer att se ut på skoldansen på torsdag. Inte exakt dock, för idag gick jag och Alisha nämligen och klippte oss. Jag fick håret toppat och uppklippt (bara lite eftersom jag vill spara ut håret) och skaffade även snedlugg. Känns konstigt att ha lugg igen efter att ha låtit den växa jag vet inte hur länge, men jag är rätt nöjd med resultatet. Dessutom kostade det bara 10 dollar!

Hemsk bild som inte riktigt visar skillnaden mot förut, men i alla fall. Bilden är tagen på PG:s bibliotek, där jag och Alisha  spenderade någon timme i väntan på att få skjuts hem av Dori. Att gå runt i tonårsavdelningen och se alla böcker jag läste och älskade när jag var yngre väckte en hel del nostalgi. Ack, de gamla goda dagarna när man hade tid att läsa böcker...
En annan sak som hände idag var att jag för första gången i mitt liv skolkade från en lektion. Tro det eller ej, men tyvärr är det sant! Skolk är kanske inte rätta ordet, eftersom det absolut inte var meningen att jag skulle missa leadership, men hur som helt så försov jag mig med sisådär en och en halv timme. Jag hade ställt klockan på 6 och vaknade som planerat. Eftersom jag var uppe till alldeles för sent igår var jag så trött att jag tänkte att ett par snooze inte kunde skada. Problemet var bara att jag efter den tredje ringningen stängde av alarmet. Utan att stiga upp. Resultatet var att jag vaknade en dryg timme senare av att Dori knackade på min dörr. Klockan var då 7.30, vilket är tiden leadership börjar...

Så gick det alltså till när Ylva skolkade för första gången. Men men, någon gång ska ju vara den första! Det enda positiva med situationen var att jag inte missade någon uppgift på lektionen eftersom de bara jobbade med att tillverka nya lådor för nästa matinsamling samt att jag faktiskt kände mig riktigt utvilad när jag till slut steg upp!

Snart är det dags att baka lite chokladbollar till morgondagens Sun Stand Still-möte. Först: lite välförtjänt facebookande (inga läxor idag, yeey!). Förresten, har jag nämnt att jag officiellt inte är en pluggis längre? Efter att ha varit en hårsmån från att få stanna inne över lunchen för socials och fått 6,5 av 13 (C-) på ett arbetsblad i matte (efter att ha stressat ihop sisådär hälften av uppgifterna under genomgången innan läraren samlade in dem) så tycker jag inte riktigt att jag platsar i den kategorin längre. Eller är pluggis något man föds till och förblir för resten av livet? Vad säger ni?

Ha det bäst, kram!

1 kommentar:

  1. Ylva! Riktigt snyggt, måste ja säga!
    Finfint, både med snelugg och lockar :)

    SvaraRadera