måndag 28 november 2011

3 månader

Hej på er!

Idag är det den 27e november, vilket innebär att det är exakt tre månader sedan jag kom till Kanada. Detta firade vi genom att gå ut och äta på en restaurang som heter Moxie's. Jag åt en supergod (men väldigt stark) lax- och spenatsallad med mangosås och nanbröd med smält brieost, för er som är intresserade...

Hur som helst, dags för en liten lägesrapport. Efter tre månader känner jag mig verkligen som hemma - min värdfamilj är helt underbar och jag har vid det här laget fått vänner som jag trivs jättebra ihop med och umgås mycket med (tex behöver jag aldrig fundera på vem jag ska äta lunch med längre). Skolan rullar på (även om jag så småningom börjar tröttna lite på att ha samma fyra ämnen varenda dag) och fritiden ägnas åt cheerleading, gym, kyrkan samt att hitta på saker med värdfamiljen eller kompisar. Kort sagt: jag har det hur bra som helst! Det enda negativa är att tiden tycks rusa iväg - det är mindre än en månad kvar till jul och känns fortfarande som om jag nyss kom hit. Det är helt galet hur fort de här tre månaderna har gått, men jag försöker att hela tiden få ut så mycket av den tid jag har kvar (trots allt hela sju månader), genom att hitta på så mycket som möjligt att göra. Detta innebär tyvärr att jag sällan har tid att skriva på bloggen, vilket ni kanske har märkt. Ett inlägg om veckan som gått (som var väldigt händelserik) kommer att komma upp, jag lovar, men eftersom jag har leadership imorgon och klockan redan är över halv elva så blir det inte ikväll.

En annan sak som börjar märkas är hur länge sedan det var jag såg alla därhemma. Ni ska veta att jag saknar er väldigt mycket och tänker på er varje dag!

Pussokram!

3 kommentarer:

 1. Och du ska veta att vi tänker lika mycket på dig här hemma! Pratar om dig hela tiden kanske det bara är jag som gör men så kan det va...
  Även om jag hela tiden hoppas på att du ska ändra dig och komma hem igen så är jag så otroligt fantastiskt glad att du har det så himla bra där borta och hoppas att du kommer fortsätta ha det resten av tiden!
  Klart att det är jobbigt att det inte kommer inlägg lika många gånger som jag kollar om det har kommit inlägg (sådär en fem gånger om dagen...) men herregud du måste ju ha ett liv också. Inläggen uppskattas i alla fall, din blogg är bäst!
  Massor av kramar!!!<3

  SvaraRadera
 2. Det är så bra att veta att du känna samma sak som mig.

  SvaraRadera
 3. Ylva! Det är jättetråkigt att du är så himla långt bort men underbart att du trivs så bra som du gör. Kommer du hem något över jul? Igår kom första snön här och det ligger faktisk fortfarande kvar lite! Saknar dig!
  Pok

  SvaraRadera